0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

ATM ve BTM Nasıl Taşınır?

ATM ve BTM taşıması sırasında mekanik aletlerin zarar görmemesi açısından dikkatli bir şekilde taşınmalıdır. Eğer en kısa sürede ATM ve BTM cihazlarının taşınmasını istiyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz gerekir. Bu şekilde cihazların istediğiniz alana taşınmasını sağlayabilirsiniz. ATM ve BTM taşımacılığı konusundaki uzmanlığımızı belge ve sertifikalar ile sizlere kanıtlayabiliriz. ATM ve BTM taşımacılığı kıymetli sistem taşımacılığı olarak bilinir. Bu cihazların taşınmasında mutlaka bir uzman ile çalışmanız gerekir. Bunun için de firmamızı tercih edebilirsiniz. ATM taşımacılığı konusunda yer ve zaman hakkında anlaşmaya vardıktan sonra taşımacılığın başlamasını gerçekleştirebiliriz.

ATM ve BTM Nasıl Taşınır?

ATM ve BTM taşımacılığında en önemli nokta bilişim teknolojisine ait olan bu sistemlerin zarar görmemesidir. Firmamız taşımacılık konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Sorunsuz şekilde erişim alt yapısının oluşması ve herhangi bir aksaklığın meydana gelmemesi için uygun bir alt yapı oluşturulur. Sorunsuz bir şekilde ATM ve BTM taşımacılığının gerçekleşmesini istiyorsanız mutlaka firmamız ile çalışmanız gerekir. Firmamıza yapılan geri dönüşleri inceleyerek müşterilerin ne kadar memnun kaldığını görebilirsiniz. ATM ve BTM taşımacılığı için ilk önce firma olarak müşterilerimiz ile iletişime geçeriz. Bu konuşma sırasında gerekli olan randevular alınır. Yer ve zaman gibi durumların belirlenmesinden sonra taşımacılığa başlanır. Taşımacılığın ilk aşamasında gerekli alt yapı oluşturma durumu bulunur. Taşıma sürecinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilmesi için uygun bir alt yapının oluşturulması şarttır. Alt yapının oluşturulması sonrasında istediğiniz yere istediğiniz tarihte gerekli teçhizatlar ile ATM ve BTM taşımacılığı gerçekleştirilir. Bu tür bilişim sistemine ait olan cihazların taşınmasında spontane bir işlem gerçekleştirilmesini bekleyemezsiniz. Cihazlar hassas bir sisteme sahip olduğu için taşımanın güvenli gerçekleşmesi için bazı güvenlik önlemlerinin alınması ve sistemlerin alt yapısının kapsamlı bir şekilde kurulması gerekir.

Nakliye Süreci Nasıl Gerçekleştirilir?

ATM ve BTM taşımacılığı konusunda en çok merak edilen durumlardan bir tanesi de bu sistemlerin nakliye sürecidir. ATM ve BTM sistemleri taşınırken bu sistemlerin sertifikalı ve lisanslı firmaların aracılığı ile taşınmasını sağlamanız gerekir. Bunun için de firmamızı tercih edebilirsiniz. Nakliye süreci ile ilgili olarak aklınıza takılan tüm sorular için firmamız ile iletişime geçmeniz mümkündür. ATM ve BTM sistemlerinin taşıma süreci şu şekildedir:

  • Nakliye sürecinin başlaması için nakliye edilecek olan ürünlerin nakliye edilmesine izin veren kurumsal bir belgenin bulunması gerekir.
  • Onaylı olmayan materyallerin taşınması için ne yazık ki firmamızdan hizmet almanız mümkün değildir.
  • Taşımacılık spontane bir şekilde gerçekleştirilemez.
  • Taşımacılığın gerçekleştirilmesi için uzman ekibimiz ile önceden iletişim kurmanız gerekir.
  • Nakliye edilecek olan sistemler hakkında bilgi vermelisiniz.
  • Nakliyenin gerçekleşmesi için yer ve zamanı belirtmeniz gerekir.

ATM ve BTM Taşıma Süreci Sigortalı Mıdır?

ATM ve BTM taşımacılığında profesyonel firmalar ile çalışmanız gerekir. Bu nedenle de sertifika ve belgeler ile kendisini taşımacılık konusunda ispatlamış olan firmamızı tercih edebilirsiniz. ATM ve BTM sistemlerinin taşınması sürecinde profesyonel olarak eğitim görmüş olan özel ekibimiz görevlidir. Taşımacılık dünyasında en iyi hizmet veren ve kadrosu ile kendisini kanıtlamış olan firmamızdan yardım alarak ATM ve BTM gibi sistemleri kolay ve sorunsuz bir şekilde taşımanız mümkündür. Firmamıza başvurunuzu gerçekleştirerek sistem taşımacılığı ile ilgili bilgilerinizi verebilir ve taşımacılığın başlamasını sağlayabilirsiniz. ATM ve BTM taşımacılığı için tamamen profesyonel olan kadromuz ile hizmet veren sertifikalı bir firma olduğumuz için güvenle bizi tercih edebilirsiniz. Randevunuzu oluşturduktan sonra randevunuzun oluşturulduğu tarihe uygun bir şekilde araçlar ve profesyonel ekip hazırlanacak bu şekilde de taşıma süreci başlanacaktır. Taşınacak olan sistemlerin kıymetli bir yapıya sahip olması açısından bu sistemlerde herhangi bir zararın oluşmaması için firmamız büyük bir dikkat ile çalışmaktadır.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.