0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

Ümraniye Diğer İlçeler Arası Liftli Taşıma Hizmeti

Ümraniye Diğer İlçeler Arası Liftli Taşıma Hizmeti ve Ambar Taşımacılığı konusunda firmamızdan destek alabilirsiniz.

Acarsoy Nakliyat olarak Ankara'ya düzenli olarak haftalık parça eşya taşıma (parsiyel taşıma) hizmetimiz vardır.

Ambar taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış ve uzun yıllardır aynı işi yapan firmamız İSTOÇ'da bulunan adresimizden düzenli olarak eşyalarınızı belirteceğiniz adreslere ulaştırabilmektedir.

Parsiyel yük taşıması denilince İstanbul ilinden Ümraniye ilçesine taşıma yapan firmalar arasında ilk sırada yer alan firmamız uzun yıllardır lojistik sektöründe faaliyet göstermektedir. Birikim ve tecrübesi ile açık bir şekilde kendini tanıtan firmamızın internet sitesinden detaylı bilgileri edinebilirsiniz. Müşterilerimizden elde ettiğimiz sevgi ve memnuniyet ile işimize her zaman daha iyi bağlanmaktayız. Sizler de İstanbul iline taşıtmak istediğiniz parça eşyalarınızı, parsiyel taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış firmamız ile yapabilirsiniz.

Haftanın birçok günü içerisinde taşımaları yapan firmamız düzenli bir şekilde sevkiyatlarını yapmaktadır. Araçlarımızda parsiyel taşıma taleplerinizi topluyor ve güzergahınıza göre diğer ürünlerle taşıma işleminize geçiyoruz.

İstanbul'dan diğer tüm illere ve diğer tüm illerden İstanbul ilimize taşıma işlemlerinde uygun fiyatlarımızla ACARSOY olarak hizmetinizdeyiz.

En iyi fiyatlar ve muhteşem taşımacılık hizmetleri için hemen bizi arayın.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.