0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

İstanbuldan Ümraniye Liftli Taşımacılık ve Soğuk Taşıma Hizmetleri

İstanbul'dan Ümraniye Liftli Taşımacılık ve Ambar Taşıma hizmetlerinde uygun fiyatlarımız ile düzenli olarak nakliye yapmaktayız. Komple taşımacılık yanında oldukça uygun fiyatlar alabileceğiniz parsiyel taşımacılık hizmeti sizlere firmamız Acarsoy tarafından sağlanmaktadır. İstanbul'dan Ümraniye bölgesine düzenli olarak İSTOÇ bölgesinde bulunan depolarımızdan taşıma işlemlerinizi yapmaktayız. En iyi parsiyel taşımacılık fiyatlarını alabilmek için bizi aramanızı öneririz.

Parsiyel taşıma konusunda yaşanan en tek handikap ise eşyaların yükleme veya taşıma esnasında karışabilecek olmasıdır. Ancak uzman bir kadro ile çalışan, deneyimli ve profesyonel hiçbir lojistik firmasında böyle bir sorun yaşanmamaktadır. Parsiyel taşıma da araçlar bir plan dâhilinde yüklenmektedir. Güzergâh gereği en son gidilecek yere ait olan eşyalar araca ilk yüklenen eşyalardır. Yükleme esnasında her bir müşteriye ait olan eşyalar arasında bölmeler bulunmaktadır.

İlk yüklenen parselin bitimine gerekli bölmeler konulduktan sonra diğer yükleme başlar ve bu şekilde işlem devam eder. Araca en son, ilk indirilecek eşyalar yüklenir ve işlem tamamlanır. Parsiyel taşıma yapan araçta tek bir parça eşyanız dahi olsa, hiçbir karışıklık ve hasar ile karşı karşıya kalmadan, güvenli ve oldukça ekonomik bir şekilde teslimat sağlanır.

Taşınacak ürünü az olan firmaların, şahıs ve kurumların düşük maliyetli şehirler arası taşıma işlemi yaptırabilmesi için geliştirilmiş ve başarı ile uygulaması yapılmakta olan parsiyel taşımacılıkla komple taşıma firmalarından çok daha uygun fiyatlar alabilirsiniz. Üstelik haftanın bir çok gününde İstanbul Ümraniye arası parsiyel taşımacılık araçlarımız yola çıkmakta oluyor. Bu sebeple bu güzergahta eşyalarınız depolama merkezlerimizde çok da durmaz. Kısa süre içerisinde vereceğiniz adrese eşyalar ulaştırılmakta olacaktır. Firmamız taşınacak eşyaları, ürünleri İSTOÇ'da bulunan depolarında toplamakta ve illere göre dağılımlarını yapmaktadır. Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız nakliyenin yapılması esnasında size ürüne zarar gelmeme garantisini de vermektedir.

Detaylı bilgi ve en uygun fiyatlar için hemen ACARSOY NAKLİYAT firmamızı arayın. Ümraniye bölgesine düzenli olarak parsiyel taşımacılık hizmetimiz bulunmaktadır.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.