0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

Liftli Taşıma Nerelerde Kullanılır?

Kaliteli ve güvenli nakliye hizmetleri için liftli araçlar temin edilmektedir. Bu liftli araçlar, periyodik bakımlar eşliğinde son derece güvenilir hale getirilmiştir. Ayrıca, taşımanın kalitesini artırmak adına son teknoloji kullanılmaktadır. Firmamız, liftli taşıma konusunda uzmanlaşmıştır ve kadromuz ile kullandığımız araçlarla her türlü ihtiyaca cevap verebilmekteyiz. Ağır yüklerin insan gücüne gerek kalmadan taşınabilmesi, taşıma sırasında alınan tüm güvenlik önlemleri, sigortalı nakliye hizmetleri gibi avantajlar sunmaktayız. Ayrıca, vinç gibi ekstra araçlara duyulan ihtiyaç olmadan işlemler hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Liftli taşımanın yaygın olarak kullanıldığı alanlardan biri paletli yüklerdir. Her türlü malzemenin liftli araçlarla taşınabilmesi için malzemenin ağırlığı, ebatları ve hassasiyeti dikkate alınmaktadır. Cihaz taşımacılığı, kongre, fuar ve stand malzemeleri nakliyesi gibi çeşitli alanlarda liftli taşıma tercih edilmektedir. Tıbbi cihazlar gibi maliyetli ve hassas malzemelerin taşınmasında da liftli araçlar önemli bir rol oynamaktadır.

Liftli taşıma faaliyetleri, müşteri talepleri doğrultusunda planlı bir şekilde gerçekleştirilir. Anlaşma sağlandıktan sonra belirlenen gün içinde taşıma işlemine geçilir. Taşınacak malzemeler özenle paketlenir ve ambalajlanır. Araçlarda bulunan asansörler yardımıyla yükleme veya boşaltma işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilir. Yükleme sırasında transpalet kullanılarak eşyaların güvenli bir şekilde taşınması sağlanır. Özel materyaller kullanılarak eşyaların araca yerleştirilmesi, taşımanın sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.