0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

Ümraniye Liftli Kargo

Acarsoy Nakliyat, Ümraniye ilçesinde Liftli Kargo Taşımacılığı ve Özel Ambarlı Taşıma Hizmetleri konusunda sizlere en uygun fiyatları sunmaktadır. Firmamız, İSTOÇ'da bulunan depolama merkezlerinden düzenli olarak haftalık bir şekilde Ümraniye ilçesi ve diğer Karadeniz illeri için parsiyel taşımacılık sağlamaktadır.

Çok uzun yıllardır taşımacılık sektöründe bulunan firmamız, sektöründeki deneyimi ve bilgi birikimi ile son yıllarda popüler olan, az maliyetli parsiyel eşya taşımacılık hizmetine de giriş yapmış ve uzun zamandır bu işi güzel, düzenli bir şekilde yaparak mutlu müşterileri bünyesine kazandırmıştır. Karadeniz illeri arasında doğu Karadeniz'e kadar parsiyel taşımacılık yapan firmamız Trabzon ilinde de sizler için düzenli gönderimler yapabilmektedir. Uzman ekibimiz ile taşımacılık konusunda iddialıyız.

Parsiyel Taşımacılık: Aynı güzergâhta bulunan birbirinden farklı müşterilerin yüklerini, aynı kamyon, kamyonet veya tır ile taşıma lojistiğine parsiyel Taşımacılık denilmektedir.

Ucuz eşya taşıtmak için son yılların popüler nakliye hizmeti olan parsiyel taşımacılık ile en ekonomik fiyatları edinebilirsiniz. Akla ilk gelen firma olmanın verdiği güven ile Ümraniye'ye taşıma işlerinizi yapmaktayız.

Sizler de İSTANBUL'dan Tüm illere, Tüm illerden İstanbul'a parsiyel taşımacılık hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, hemen web sitemizin iletişim sayfasında yer alan numaralar üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.