0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

Ümraniye Litfli Taşımacılık

Ümraniye İlçesine Liftli Taşımacılık Hizmetleri (Parça Yük) için Acarsoy Nakliyat

Çok uzun yıllar içerisinde ülke genelinde aslında sıklıkla kullanılan bu taşıma yöntemi son yıllarda insanlar tarafından eskisinden de çok ilgi görmeye başlamıştır. Nakliye taşımacılığında uygun fiyatlı taşıma sistemleri arasında bulunan parsiyel taşımacılık hizmetinde parça eşyalarınız için vereceğiniz adreslere taşımalar yapılabilmektedir. İstanbul ile Adana ili arasında bu işi düzenli olarak İSTOÇ depolama merkezimizden sıklıkla yapmaktayız.

Eşyalarınızın Ümraniye ve İstanbul iline gönderilmesi için ideal ulaşım aracı olan parsiyel taşımacılık normal kamyon kiralama hizmetinden çok daha uygun fiyatlara olacaktır. Şehirler arası bu hizmeti uzun yıllardır yapan firmamızda kamyonlarda sizler için ayırdığımız alanlara daha önceden belirlenmiş olan ebatlarda ve ağırlıklarda planlamaları yapmakta ve eşyalarınızı yüklemekteyiz. Vereceğiniz adreslere belirtilen tarihlerde eşyalarınız sorunsuz bir şekilde Acarsoy Nakliyat kalitesi ile ulaştırılmakta olacaktır.

Türkiye'nin birçok iline düzenli olarak parsiyel taşıması hizmetini yapan firmamız son aylarda en çok İSTANBUL iline bu hizmeti sunmuştur. Sizlerde eşyalarınızı hem kısa sürede hem de uygun fiyatlara taşıtmak isterseniz hemen firmamızın web sitesinden bize ulaşabilirsiniz. Parsiyel taşımacılık alanında işinin ehli firma olan ACARSOY NAKLIYAT sizlere bu hizmetleri en uygun şekilde sunmaktadır. Yılların vermiş olduğu nakliyat bilgisi, tecrübesi ile güvenilir hizmeti sizlere sunmak bizim için onurdur. Firmamızı daima sitemizde gördüğünüz numaralar üzerinden arayabilir ve en uygun fiyatları Acarsoy Nakliyat'tan alabilirsiniz.

İSTANBUL iline taşınacak parsiyel (parça) eşyalarınız için mutlaka ve mutlaka bizi arayın.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.